Het aanzicht van de buitengevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw, of dit nu een bedrijfspand, een woonhuis of een monumentale villa is. Minerale ondergronden hebben de eigenschap om onder invloed van weer en milieu te vervuilen, zodat het door de ontwerper beoogde aanzicht van de gevel sterk kan verslechteren.

Ontsierende witte uitslag bij nieuwbouwprojecten, veelal veroorzaakt door overtollig en niet gereguleerd regenwater, en zout- en/of kalkafzetting op de steen zijn zaken, waarop niemand zit te wachten.

Witte uitslag, zout- en kalkafzetting, oude verflagen en graffiti kunnen, afhankelijk van de ondergrond, echter probleemloos worden verwijderd met verschillende reinigingsmethodieken en zonder de ondergrond te beschadigen.

In het verleden werd veelal gereinigd met chemicaliŽn, met alle gevolgen van dien. Deze chemicaliŽn, vaak zuren of alkaliŽn, betekenden een aanslag op het milieu en op de gezondheid van de verwerker en brachten vaak schade toe aan de gevel zelf.

Wij hebben jarenlange ervaring met het reinigen van panden van allerlei aard en met de verschillende reinigingsmethodieken, die binnen ons bedrijf continu verder worden ontwikkeld en toegepast.

Dekker Gevelrenovatie reinigt uw gevel onder hoge druk

Gevel reinigen

Telefoon: (06) 13133950

 

Contact

Details: Gevelreinigen

logo dekker gevelrenovatie
welkom op onze site

Home†††††† Informatie††††† Adres††††† Servicelijst††††† Referenties††††† Juridisch

 

 

 

 

 Home

 Informatie

 Adres

 Servicelijst

 Referenties

 Juridisch

 Foto album

 

 

Oude voegen ?

Wij renoveren